طب سنتی و سبک زندگی سالم

  • ۰
  • ۰

یکی از مشکلاتی که بیماران کرونایی با آن دست و پنجه نرم می کنند از دست دادن حس بویایی و چشایی پس از ابتلا به این بیماری است. برخی بیماران می گویند تا هفته ها حس بویایی ندارند و این موضوع آن ها را نگران می کند.

 سید ابوالفتح شیرمردی از محققان طب سنتی علت از دست دادن حس چشایی و بویایی را به علت ضعف در ریه و معده بیماران دانست که در هر بیماری شدت آن متفاوت است و اظهار داشت: بیماران کرونایی نگران از دست دادن این احساس خود نباشند، آن ها می توانند با تقویت معده و ریه خود با برخی مواد غذایی همچنین داروهای گیاهی چشایی و بویایی خود را به دست آورند.

این محقق طب سنتی با اشاره به توصیه های طب سنتی برای بازگرداندن حس بویایی و چشایی گفت: مصرف گوشت کباب شده، عسل، جینسینگ و بره موم از فرآورده‌های عسل برای تقویت معده و ریه توصیه می‌شود.

به گفته وی، بره موم خاصیت آنتی‌بیوتیک دارد و موجب تقویت بدن نیز  می‌شود.

شیرمردی با تاکید براینکه مبتلایان برای تقویت معده و بازگشت حس بویایی و چشایی، می‌توانند سیاهدانه  و عسل را به نسبت یک به سه مخلوط و روزانه دو قاشق استفاده کنند ادامه داد: خوردن کندرخوراکی در آبجوش، هل، دارچین، دود اسفند، بخور اسفند و کندر نیز موثر است.

محقق طب سنتی در چهارمحال و بختیاری به تاثیر ویروس کرونا به صورت سیستماتیک بر اعضای بدن اشاره کرد و عنوان کرد: بیش ‌ترین اعضایی که تحت تاثیر این ویروس قرار می ‌گیرند ریه و معده است، علاوه براینکه کرونا بر روی کلیه، مثانه و طحال نیز تاثیر می ‌گذارد و موجب ایجاد ضعف و درد در عضلات دست و پا نیز می ‌شود.

منبع: حکیم نیوز 

گیاهان دارویی

  • ۰۰/۰۳/۳۱
  • محمد حیدری

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی